Isrosens bilder

Mina sibiriska katter mm.

2015-08-18

Linnékullen 3 1/2 vecka gammla

Kattungarna har vuxit och utvecklats. Nu kan man även se lite av deras psyke.
Esperanto= La katidoj kresis kaj evoluis kaj nun oni ankaux povas iom vidi ilian psikon.


Rubus 
Enda pojken och minst i kullen, men kommer säkert att gå om systrarna när han börjar äta riktig mat. Pigg och nyfiken på människor och andra katter, speciellt på stora kusinen Deletrix, som ibland tycker att han blir lite väl närgången.
Anemone
En självständig och pratsam flicka med ett vackert klassiskt tabbymönster och ett fantastiskt uttryck i de insiktsfulla mörka ögonen.

Silene
Näst störst och lugnast i kullen. Husses favorit. En trygg och självsäker flicka som gärna bli upplyft och ibland kryper tätt intill och somnar.

Tilia
En mycket självständig och bestämd flicka som har kurrat sedan hon bara var några dagar gammal. Drar sig inte för att brottas med stora kusin Deletrix på 5,6 kilo.

Achillea
En kopia av mamma Charitina till både lynne och utseende. Precis som mamma älskar hon rått kött och snodde till sig sin första bit redan vid 3 veckors ålder.
 

Alchemilla 
Störst i kullen. Springer bokstavligt cirklar runt de andra kattungarna. Mycket kontaktsökande och social. En bedårande liten "Monchichi-docka" som älskar att bli kliad på magen.